Івано-Франківськ

У Франківську зібралися учасники обласних футбольних змагань: що вирішили?

Відбулася робоча нарада керівництва Івано-Франківської обласної асоціації футболу з учасниками обласних змагань з футболу.

n02062022b

Головною темою на порядку денному була перспектива продовження обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років, обговорення дат проведення та формату змагань на майбутній сезон. Представники клубів розповіли про стан справ, функціонування, кількість футболістів, тренувальний процес у клубах тощо.

Мала місце конструктивна дискусія, але всі клуби одностайно зійшлися в питанні: змагання чемпіонату та першості Івано-Франківської області з футболу серед дорослих команд сезону 2021-2022 років вважати незавершеними через обставини непереборної сили без нагородження переможців та призерів.

Рішення по проведенню фінальних частин Кубка області та Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2021-2022 років відкласти до скасування воєнного стану в Україні.

Також деякі представники клубів запропонували провести на території Івано-Франківської області благодійні матчі під гаслом “Разом до перемоги!” на підтримку Збройних Сил України в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

Остаточні рішення щодо питань, які обговорювалися на нараді, будуть прийняті 3 червня на засіданні Виконавчого комітету “ІФАФ”.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено