Івано-Франківськ

Був голодний: очільник Закарпаття зізнався, що з’їв 2 яблука з гуманітарної допомоги

В області ще у березні говорили про торгівлю гуманітарною допомогою.
Був голодний: очільник Закарпаття зізнався, що з'їв 2 яблука з гуманітарки

Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита.

Очільник Закарпаття Віктор Микита зізнався, що з’їв два яблука з гуманітарної допомоги, бо був голодний. Про це він розповів у інтерв’ю Укрінформу, пише ПІК.

“Усе, що ми отримували з гуманітарки як ОВА — це були вантажі від офіційних організацій з ЄС, які так само офіційно були передані далі в зону бойових дій та для ВПО в тергромади із сортувального хабу на заводі “Єврокар”. І так, визнаю, я з’їв два яблука з гуманітарки. Це сталося якось під час передачі одного з вантажів, був дуже голодний”, – розповів Віктор Микита.

Щодо “розкрадання” гумдопомоги, він зазначив, що це знову ж таки неврегулювання питання гуманітарної допомоги законодавцем. Коли їде підприємець, купує в ЄС той умовний паштет і, вертаючись назад, на митниці не стає з товаром у чергу, а клеїть на вантажівку папірець із написом “Волонтер” і їде без черги. Він купив той паштет у ЄС за свої гроші і дорожче продасть тут у своїй же мережі чи магазині.

“А тим часом це дискредитує нас як владу в очах надавачів гуманітарної допомоги. Та й зараз це не лише проблема України, повірте, нині під прапором України стільки цих отримувачів гумдопомоги по світу! Зробив надпис, приклеїв прапор України – і користуєшся. Перевірити ж усіх неможливо!”, – додав голова Закарпатської облдержадміністрації.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено