Івано-Франківськ

У Франківську затримали чоловіка, який незаконно збував 55 кілограмів риби

Рибу у правопорушника вилучили.

FB IMG 1654582669154

5 червня 2022 року держінспектори Івано-Франківського рибоохоронного патруля провели черговий рейд у місцях торгівлі водними біоресурсами в обласному центрі Прикарпаття.

Про це повідомляє Івано-Франківський рибоохоронний патруль, пише ПІК.

“Рейдовою групою зафіксовано факт незаконного збуту риби на околиці міста Івано-Франківськ. Продавець на момент затримання мав 55 кг товстолобів і білих амурів без належних документів. Для встановлення особи порушника на місце події рибпатрульні викликали працівників поліції”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1654582669154

На громадянина склали адмінпротокол. Рибу вилучили. Матеріали справи буде передано до суду.

“Івано-Франківський рибоохоронний патруль застерігає, що продавці мають право торгувати рибою лише за умови наявності документів, що свідчать про законність її придбання (товарно-транспортна накладна, в якій зазначено, де придбано рибу), та сертифіката якості (виданого за результатами досліджень акредитованої лабораторії, яка знаходиться на продовольчому ринку). Торгівля живою рибою без відповідних документів є незаконною”, – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що за порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу винних осіб притягують до відповідальності. Частина 1 статті 88-1 КУпАП передбачає накладення штрафу від 510 до 1 700 грн з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу за рішенням суду.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено