Івано-Франківськ

Ліги націй: збірна України втратила декількох лідерів перед грою з Ірландією

Лідери збірної України Роман Яремчук та Андрій Ярмоленко не потрапили до заявки на стартовий матч в Лізі націй проти Ірландії

aviva tren 1 min

З футболістів, які зараз перебувають у Дубліні, до офіційної заявки не потрапили травмовані голкіпер Георгій Бущан та півзахисник Тарас Степаненко, а також форвард Роман Яремчук та хавбек Олександр Піхальонок.

Водночас оборонець Едуард Соболь, який через нездужання пропустив напередодні тренування, може вийти на поле, повідомляє ПІК із посиланням на Українську асоціацію футболу

aviva tren 4 min

Пізніше УАФ внесла корективи у заявку. Проти Ірландії також не зіграє інший лідер збірної України – Андрій Ярмоленко. Натомість Олександр Піхальонок з’явився у заявці.

Офіційна заявка збірної України на матч проти Ірландії: 

1. Андрій Лунін, 2. Едуард Соболь, 3. Олександр Сирота, 4. Денис Попов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Данило Ігнатенко, 7. Олександр Піхальонок, 8. Руслан Малиновський, 9. Данило Сікан, 10. Микола Шапаренко, 11. Артем Довбик, 12. Андрій П’ятов, 13. Ілля Забарний, 14. Михайло Мудрик, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Валерій Бондар, 19. Тарас Качараба, 20. Олександр Зубков, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.

Матч Ірландія – Україна відбудеться сьогодні у Дубліні та розпочнеться о 21:45.

Суперниками команди Олександра Петракова по групі 1 у дивізіоні B Ліги націй також є Шотландія та Вірменія.

aviva tren 5 min

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено