Івано-Франківськ

Ворог завдав авіаційних ударів з літаків Су-25 на Донбасі – Генштаб

Триває 107 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми вистоїмо!

Ситуація на фронті: ворог завдав авіаційних ударів з літаків Су-25 на Донбасі

Ситуація на фронті: ворог завдав авіаційних ударів з літаків Су-25 неподалік Мар’їнки і Красногорівки та вертольотів Ка-52 поблизу Новобахмутівки і Мі-8 у районі Олександрополя. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України ввечері, 10 червня, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Харківському напрямку противник намагається не допустити просування наших захисників у напрямку Державного кордону.
  • На Слов’янському напрямку ворог веде підготовку до наступу на Слов’янськ, обстрілював з артилерії райони населених пунктів Долина, Червона Поляна, Нова Дмитрівка, Грушуваха та Дібрівне.
  • На Сєвєродонецькому напрямку ворог намагається встановити повний контроль над містом Сєвєродонецьк. Бої тривають. 
  • На Бахмутському напрямку ворожа вогнева активність фіксувалася неподалік Нью-Йорка, Золотого, Врубівки, Комишувахи, Берестового і Луганського.
  • На Південнобузькому напрямку противник продовжує заходи з удосконалення фортифікаційного обладнання другого та третього рубежів оборони. Здійснює заходи маскування.
  • Противнику все важче поповнювати підрозділи, що зазнали втрат у війні в Україні. Проблему комплектування загарбники намагаються вирішити за рахунок обіцянок сприятливих фінансових умов та введення короткострокових контрактів на проходження військової служби. Подібні контракти самі окупанти називають «в одін конєц».

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено