Івано-Франківськ

На ярмарку у Палаці Потоцьких зібрали майже 14 тисяч гривень на ЗСУ (ФОТО)

У Палаці Потоцьких в Івано-Франківську влаштували ярмарок дитячих рукотворів.

287615753 1084410298827926 4378178441412748402 n scaled

11 червня відвідувачі прийшли до Палацу Потоцьких з благодійною метою – допомогти Збройним Силам України, пише ПІК з посиланням на сторінку Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац».

На палацовій території відбулися заходи «Благодійний рекорд для ЗСУ» та дитячий ярмарок – “Діти допомагають ЗСУ”.

У кожного юного та дорослого гостя була можливість долучитися до дійства. Для діток підготували спортивні змагання, кулінарні та тематичні розваги. Дорослі змагалися зі спортсменами в армреслінгу, піднятті гирі на швидкість, а також ліпили на швидкість вареники. Окрім встановлення особистих рекордів, за участь у цих дійствах можна було залишити благодійний внесок для ЗСУ.

“Творчість юних патріотів безмежна: на дитячому ярмарку можна було придбати власні іграшки, улюблені книжки, солодощі, малюнки, картини, прикраси та багато іншого хенд-мейду”, – йдеться у повідомленні.

За активну участь в ярмарку палацова команда підготувала сюрприз: за кожну продану річ дітки отримували відзнаки – наклейки з котиками «Допомагаю ЗСУ» та значки. Всього за чотири години дітки вторгували 13 779 гривень та передали Благодійній організації “Віра І Вчинки”, які залучать ці кошти для закупівлі авто та амуніції 75-му батальйону Збройних Сил України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено