Івано-Франківськ

У Калуші чоловік вчинив крадіжку, щоб купити дівчині подарунок

Чоловік незаконно проник до будинку, звідки таємно з горища та кімнат викрав мідний кабель.

1494169259 6679580c9b0214a36f7cc5269bb70b2e 555x370 1

Згідно з матеріалами справи, юнак у вечірній час перебував у м. Калуш. Він побачив територію подвір’я та будинок і в цей час у нього виник умисел на незаконне проникнення у вказане житло та таємне викрадення чужого майна, що знаходилось всередині.

Про це повідомляє Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області, пише ПІК.

Обвинувачений за допомогою дерев’яної драбини піднявся до верхньої частини будинку, після чого незаконно проник до будинку, звідки таємно з горища та кімнат викрав шляхом розділення за допомогою кусачок вмонтований по поверхні мідний кабель. З викраденим майном покинув місце вчинення злочину та надалі розпорядився на власний розсуд. Своїми діями завдав потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 1606,06 гривень.

“У судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав, щиро розкаявся та пояснив, що йому терміново були потрібні гроші, щоб купити подарунок дівчині, а тому зважився на вчинення крадіжки”, – йдеться у повідомленні.

Потерпіла пояснила суду, що вони з чоловіком їхали з поліклініки додому. Приїжджали повз будинок, який вони будують. Чоловік взяв ключі та пішов на будову. Повернувшись за пару хвилин, чоловік сказав, що їх обікрали, а, зокрема, викрали дріт. При цьому будинок та територія були закриті, огороджені. Щоб потрапити на територію необхідно було перелізти двометровий паркан. Коли вони прийшли в будинок, то побачили спричинену шкоду. Збитки їм відшкодували.

Прокурор у судовому засіданні просив призначити обвинуваченому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки, та звільнити його від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк – 1 рік та покласти обов’язки, передбачені ст. 76 КК України.

Суд  прийшов до висновку, що обвинуваченому необхідно обрати покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.

При цьому його слід звільнити від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк – 1 рік.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено