Івано-Франківськ

111 доба війни: злочини та втрати окупантів за ніч

Розпочалась 111 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

ПІК зібрала інформацію про злочини та втрати російських окупантів станом на ранок 14 червня.

Ворог атакував Миколаївщину та Херсонщину

image 14 scaled

Противник здійснив 2 гелікоптерні атаки з повітря парами Мі-8 по українських позиціях на Миколаївщині та Херсонщині. Повідомляє ОК “Південь”.

В районі Снігурівки відбувся повітряний бій. З винищувача Су-35 випустили рекету “повітря-повітря” по парі Мі-8. Гелікоптерам вдалось ухилитися.

У Чорному морі – чотири ворожі кораблі

58547dd658049bbc636d2b2bb2d7c3da

Корабельне угруповання ворожого флоту в північно-західній частині Чорного моря наразі складає 4 кораблі – носії крилатих ракет – та 3 вдк. Блокада судноплавства, психологічний тиск та загрози з моря залишаються актуальними. Повідомляє ОК “Південь”.

Українські журналісти потрапили під обстріл росіян

b9d7cecc7ff80c6f

Журналісти “Суспільного” потрапили під обстріл окупантів у центрі Лисичанська, що на Луганщині.

 “Наші журналісти Христина Гаврилюк та Тарас Ібрагімов разом з колегами потрапили під обстріл у центрі Лисичанська. Їх евакуювали військові ЗСУ, нікого не поранило”, – йдеться у повідомленні.

Туреччина почала прокладати газопровід до нових родовищ у Чорному морі

630 360 1655159123 479

У Туреччині здійснили зварювання та спустили в море першу трубу газопроводу в Чорному морі від родовища Сакарія, де два роки тому було знайдено значні поклади природного газу.
У церемонії взяв участь Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган, повідомляє власкор Укрінформу.

«Перші 10 млн кубометрів газу надійдуть у систему в 2023 році… Газове родовище Сакарія досягне піку видобутку у 2026 році. Ми збільшимо добову потужність видобутку газу до 40 млн кубічних метрів із 40 свердловинами, які будуть пробурені на родовищі», – підкреслив Ердоган.

Втрати ворога

image 15 scaled

Під час виконання вогневих завдань, в тому числі і українськими ракетно-артилерійськими підрозділами, противнику завдали втрат у кількості 28 рашистів, та 10 одиниць техніки, серед яких крім повітряних «розвідників», гаубиця «Мста-Б», командно-штабна машина, 5 одиниць броньованої та іншої автомобільної техніки. Повідомляє ОК “Південь”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено