Івано-Франківськ

“Мене збило хвилею”: очевидці та потерпілі розповіли про ракетний удар у Золочеві (ВІДЕО)

Вчора, 14 червня, уламками від збитої “крилатої” у Золочеві пошкодило 26 об’єктів.

8efe4cbfe9d55a26 scaled

“Ситуація зараз під контролем. Було збито одну ракету, і найбільше дісталося нашому цегельному заводу. Практично вся покрівля, весь дах було зруйновано. На сьогоднішній день також 26 об’єктів, а це цивільні будинки, ресторан пошкоджено, розбиті вікна”, – розпові у ефірі телеканалуNTAголова Золочівської районної ради Орест Кавецький.

Вибух стався неподалік від районної адміністрації, Золочівський замок, який розташований поряд – вцілів.

Стосовно постраждалих, то звернулися по допомогу шестеро людей. Вони отримали забої, осколкові поранення. Наші медики надали їм допомогу. Ці люди – це переселенці.  які приїхали до нас в район з Харківської області”, – додав Кавецький.

Пошкоджено ресторан і будинки, у них вилетіли вікна, двері, пошкодило дахи.

“В момент прильоту ми всі перебували, нас четверо людей, в приміщенні зі сторони, де повибивало вікна. Якраз в момент, коли відбувся вибух, ми всі лягли на землю, і пощастило, що нікого не поранило. Але шкода нанесена колосальна. На мою машину впала бруківка, яка пролетіла 200 метрів”, – розповів співвласник ресторану Микола.

Жінка Оксана під час вибуху була на вулиці:

Навіть хотіла лягти на хідник, але це моментна справа – і мене збило хвилею і я впала на бетон. Секундна справа. Осколками, на щастя, не зачепило. Бо вони полетіли в приміщення, а я була на вулиці”.

Анну госпіталізували із посіченими осколками руками, головою:

“Були у будинку, саме обідали і почули звук як літак. А за 3-4 секунди вибухнуло. Повністю повибивало вікна, двері, у гаражі стеля провалилася, ворота винесло. Чоловік каже, що і в будинку постраждала покрівля”.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено