Івано-Франківськ

У Франківській обласній дитячій лікарні провели унікальну операцію (ФОТО)

Дана операція здійснюється в умовах абсолютно темної операційної зали за допомогою сучасної офтальмологічної лазерної системи

285661595 512842510583531 1416912194150775871 n scaled

Нещодавно із сусідньої області до КНП “Івано-Франківської обласної дитячої лікарні” реанімаційною бригадою транспортована дівчинка, яка народилася з вагою 1450 грам та потребувала негайного операційного втручання з приводу ретинопатії передчасно народжених дітей, пише ПІК.

Ретинопатія передчасно народжених дітей відноситься до найбільш важких захворювань,що призводить до інвалідності та порушення якості життя. Лазерна коагуляція – золотий стандарт лікування ретинопатії передчасно народжених. Процедура спрямована насамперед на попередження розвитку відшарування сітківки“, – розповів у соцмережі директор медичного закладу Тарас Мельник.

Завдяки неодноразовим успіхам лікарів значно збільшилось число дiтей, які зможуть бачити навколишній світ і жити повноцінним життям.

“Пишаюся своïми колегами за кожен успіх, за кожне врятоване життя і щоразу переконуюся у тому, що вони професіонали своєї справи”, – додав Мельник.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено