Івано-Франківськ

В Україні відновлять спортивні змагання. Але без глядачів

Рішення, зокрема, стосується чемпіонату України з футболу.

b54e93549d937a484c7fdc1ea9df47e6 scaled

Кабінет Міністрів доручив відновити в Україні проведення спортивних змагань без глядачів.

“УПЛ та інші національні чемпіонати повертаються до України! Кабмін доручив відновити організацію та проведення спортивних змагань в Україні в умовах воєнного стану. З міркувань безпеки команди гратимуть без глядачів”, – заявив міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Мінспорту в співпраці з Міністерством оборони, Міністерством внутрішніх справ, Міністерством економіки, Національною поліцією, Державною службою з надзвичайних ситуацій та місцевими військовими адміністраціями починає готуватися до нового спортивного сезону, пише ПІК із посиланням на “Інтрефакс-Україна“.

“Змагання відновлюються для якісної підготовки спортсменів національних збірних команд України з видів спорту для участі у головних міжнародних спортивних змаганнях. Під час їх проведення мають дотримуватися умови безпеки, передбачені законодавством про воєнний стан”, – йдеться у повідомленні.

Наприкінці минулого місяця Мінспорту своїм наказом уже дозволило проводити в окремих місцевостях України всеукраїнські спортивні змагання без глядачів.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено