Івано-Франківськ

116 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Розпочалась 116 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

ПІК зібрала інформацію про злочини та втрати російських окупантів станом на ранок 19 червня 2022.

Рашисти обстріляли Миколаїв

Російський агресор двічі за 18 червня атакував Миколаїв ракетними ударами. Про це повідомляє оперативне командування “Південь”.

Також російський ворог намагався атакувати Миколаївщину гелікоптером.

“Гелікоптером ворог намагався атакувати наші позиції на Миколаївщині, отримавши вогонь у відповідь, Мі-24, ухиляючись від ударів, відступив“, – йдеться у звіті.

Серед дня подвійний удар ракетами типу Х-55 нанесено по промисловій інфраструктурі Миколаєва. А ввечері – 5 “Калібрами” з боку Херсонщини. Одна російська ракета була знищена нашим підрозділом з переносного зенітно-ракетного комплексу.

Дві – потрапили по заводу пластикових вікон, ще одна влучила по ковбасному цеху. В результаті на промислових об’єктах сталась пожежа площею близько 400 кв. м. Ще одна російська ракета влучила по житловому будинку. Попередньо жертв немає, масштаби руйнувань уточнюються.

222923 rus

РФ переформатовує свій флот у Чорному морі

Російський агресор переформатовує корабельне угруповання у Чорному морі з акцентом на підводний флот. Про це повідомляє оперативне командування “Південь”.

Таким чином РФ намагається мінімізувати втрати.

Ворог переформатовує корабельне угруповання з акцентом на підводний флот. Наразі в готовності до ракетного удару 28 “Калібрів” на 2 надводних ракетних кораблях та 3 підводних човнах. Також на виконанні бойових завдань – 3 великих десантних кораблів“, – йдеться у звіті.

На Запоріжжі рашисти лякають місцевих смертною карою

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух заявив, що на окупованій території області рашисти залякують місцеве населення смертною карою.

Таким чином окупанти намагаються придушити рух опору.

“Окупанти намагаються залякати місцеве населення та придушити будь-який рух опору шляхом введення смертної кари. Але українські партизани продовжать чинити опір. У цей час окупанти продовжують боротися між собою за владу та фінанси“, – заявив голова Запорізької ОВА Олександр Старух в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Втрати ворога

Українські захисники 18 червня на Сході знищили танк, 2 склади боєприпасів та 87 окупантів.

  • особового складу – 87
  • танків – 1
  • мінометів – 5
  • АТТ – 52
  • спеціальна техніка – 1
  • БПЛА – 1
  • склад з б/п – 2.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено