Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 20-26 червня

Рибам астрологи прогнозують гарний час для спілкування з іноземцями, високопосадовцями, а Левам - непростий період для бізнесу.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled

Ваш гороскоп на тиждень дає багато шансів, варто тільки враховувати поради астрологів, пише ПІК.

  • ОВЕН

Ви знайдете те, що давно шукали, отримаєте щасливий шанс змінити життя на краще. Період багатий на події у сфері взаємин та взаємовигідного співробітництва. Соціальна активність та фізичні зусилля допоможуть досягти мети.

Водночас намагайтеся шукати час відпочинку, оскільки робота на знос може призвести до легкого нездужання та послабити вашу стресостійкість. Бережіть свої ресурси, витрачайте енергію економно – і ви багато зможете зробити протягом тижня.

  • ТЕЛЕЦЬ

Тиждень напруженої праці, але й добрих матеріальних результатів. Вдасться вирішити всі спірні питання, нейтралізувати конфлікти і перевести протистояння в конструктивне русло.

Прояв ініціативи у діловій сфері сприятиме зустрічним пропозиціям про співпрацю. Можливі зустрічі з дуже амбітними конкурентами. До кінця тижня ви зможете відпочити, насолодитися приємним дружнім спілкуванням, цікавими знайомствами та романтичними зустрічами.

  • БЛИЗНЯТА

Тиждень легкого, невимушеного спілкування, корисних поїздок, творчої та інтелектуальної активності. Якщо ви шукаєте роботу, вам усміхнеться успіх. Період ідеально підходить для угод купівлі–продажу, співбесід, подання запитів та документів до офіційних інстанцій.

До вихідних можлива перевтома від думок, нової інформації, спілкування. Тому намагайтеся побути на природі, провести час із сім’єю, набратися сил і підготуватись до інтенсивної роботи.

  • РАК

На початку тижня у вас може бути поганий настрій, складніше ухвалювати рішення та виявляти ініціативу. Але від 21 червня все змінюється на краще – Сонце входить у ваш знак зодіаку! Сприятливий період для підписання документів, переговорів, озвучування нових ідей та будь-якого виду творчості.

Шляхом переговорів можна вирішити фінансові суперечки та досягти згоди у професійній сфері. У сімейному житті, у взаєминах з рідними та близькими, настає гармонія.

  • ЛЕВ

Непростий період для бізнесу, кар’єри, просування своїх ініціатив. Важко вчитися, думати, працювати, сконцентрувати думки на чомусь одному, зосередитись на головному.

Від 23 червня всі неприємності поступово зникають, а до кінця тижня можливий вдалий збіг обставин та отримання задовільних результатів за раніше виконану роботу. Починається щасливий період для особистих взаємин, сімейного життя, досягається компроміс зі спірних питань.

  • ДІВА

Часу для романтики, відпочинку, спілкування з рідними та близькими постійно не вистачає. Але хороший період для роботи, що вимагає точності, дотримання строгих норм і правил. Протягом тижня ви зможете зробити ривок у професійній сфері, якщо будете спокійно та відповідально виконувати свої зобов’язання.

Напевно, до вас придивляються керівники. Можливо, з’явиться додаткове навантаження. Але вже незабаром ваші старання гідно оцінять.

  • ТЕРЕЗИ

Несприятливий час для демонстрації своїх творчих проєктів та громадської діяльності. Ваша зовнішня активність може викликати шквал критики, але зовсім необов’язково, що ви в чомусь не маєте рації — найімовірніше, це проста людська заздрість.

Конкуренти також не сплять – ви привертаєте їхню увагу. Тиждень підходить для перегляду своїх життєвих цілей, самостійної інтелектуальної роботи, написання статей, обробки та перерозподілу інформації.

  • СКОРПІОН

Складнощі в грошах і матеріальних справах підштовхнуть вас до нового життєвого етапу, який, безсумнівно, буде значно кращим, ніж попередній. Ви можете опинитися у стані вибору, щодо роботи та кар’єри.

Якщо у вас чогось не встоює — не чекайте, що все налагодиться. Настав час щось міняти у своєму житті. Вам нададуть допомогу та рекомендації, якщо ви звернетеся з такими проханнями до роботодавців або партнерів.

  • СТРІЛЕЦЬ

Час розквіту, популярності, нових можливостей! Діапазон ваших інтересів та діяльності істотно розшириться, що призведе до збільшення кола спілкування, корисного досвіду, які допоможуть розширити ваш інтелектуальний світогляд.

Водночас враховуйте, що за вами спостерігають різні люди, тобто. ті, кому ви цікаві, так і публіка, налаштована вороже до вас. Саме вони можуть спровокувати вас показати себе не з найкращого боку. Будьте обережні.

  • КОЗЕРІГ

Ділові зустрічі, подорожі, реклама, політика – основні сфери, у яких ви візьмете участь. Цей період характеризується широким різноманіттям можливостей. Наприклад, поїздка може сприяти знайомству з цікавою людиною, життєвий досвід якої стане для вас прикладом або допоможе вийти із заплутаної ситуації.

Ви також можете дати іншим людям натхнення, допомогти пробудити їхній талант і залучити до процесу на взаємовигідних умовах.

  • ВОДОЛІЙ

Необхідно передбачити деякі обмеження і не розпорошуватися, інакше вам не вдасться досягти нічого суттєвого. Режим дня, здоровий, практичний підхід до справ, тверезий розрахунок забезпечать вам високу ефективність у роботі та матеріальний добробут.

Ви зможете створити фундамент майбутніх успіхів, якщо, звичайно, підійдете до питання з усією відповідальністю. Контакти з родичами та сусідами покращаться, а ваша зацікавленість у громадських справах та становище підвищаться.

  • РИБИ

Гарний час для спілкування з іноземцями, високопосадовцями, інвесторами, начальниками. Вам можуть запропонувати організувати будь-який громадський чи творчий проєкт, фонд чи волонтерський рух.

У цій ролі ви проявите себе чудовим організатором і зможете розкрити себе в новій якості. Однак, будьте готові до того, що у вашому оточенні з’являться сильні конкуренти та суперники, які перевірятимуть вас на міцність. Відстоюйте свої позиції – і у вас все вдасться!

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено