Івано-Франківськ

Війна забрала життя ще одного відважного воїна з Прикарпаття

Яремчанська громада знову у скорботі.

MyCollages 2022 06 19T081006.264 scaled

18 червня 2022 вночі на 52-му році життя перстало битися серце нашого відважного воїна, Миколи ВЕРВЕГИ з Микуличина, який з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну воював на передовій у розвідувальному підрозділі.

Микола Васильович Вервега – старший сержант Збройних сил України, учасник російсько-української війни з 2014 року. У 2015 році за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-московської війни нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Наш син Яремчанщини, Микола Вервега, пройшов Майдан і відразу рушив на схід захищати Україну від московських загарбників. Наш побратим після отриманих на фронті травм та лікування очолював “Яремчанську спілку інвалідів АТО. І ось знову в 2022 році він був в числі перших хто добровольцем пішов захищати свою рідну неньку Україну, свою Батьківщину. На рахунку побратима Миколи безліч героїчних вчинків під час несення військової служби“, – розповів у соцмережі Михайло Німчук.

За померлим гірко сумують: мама, кохана дружина, улюблена донька, маленький онук, сестра, брат, зять, племінники, рідні, близькі, побратими, друзі та сусіди.

Деталі, щодо проїзду кортежу з тілом Героя, панахида та процес поховання буде повідомлено додатково в понеділок, 20 червня.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено