Івано-Франківськ

У Коломиї хочуть облаштувати нові атракціони у парку

Облаштувати атракціони хочуть у парку Трильовського.

na rivnenshchini ditina travmuvalasya na atraktsio20190814 5564

У Коломиї, у парку Трильовського, хочуть облаштувати містечко для дітей з атракціонами.

Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише ПІК.

Обіцяють, що ціни на атракціони будуть помірні. А частину від отриманого заробітку планують витрачати на допомогу українському війську.

Облаштуванням займеться Сергій Литвинов, який вже 12 років мешкає у селі Раківчик. Для нього атракціони – це сімейний бізнес, справа його життя.

FB IMG 1655786271892 scaled

“Вперше в Україні вони з’явились саме завдяки дідусю Сергія, котрий привіз їх із різних куточків світу. З того часу сім’я Литвинова дарувала радість і дітям, і дорослим по всій Україні”, – йдеться у повідомленні.

Суто свою діяльність Сергій зосередив у Херсонській області. Там його атракціони добре відомі. Зараз херсонцям не до розваг. Майже чотири місяці вони страждають від окупації російської армії. Бізнес Сергія також залишився у Херсоні.

“Перевезти атракціони Сергій не встиг, адже одразу зайнявся волонтерством. Допомагає і нашим захисникам, і людям, що потерпають від обстрілів. Зараз Сергій хоче поставити атракціони в Коломиї. На жаль, не свої, бо вони, як я вже казав, залишилися під окупацією. Обладнанням з ним готові поділитися друзі”, – йдеться у повідомленні.

Підприємець розповідає, що ідея відкрити атракціони в Коломиї з’явилася після розмови із восьмирічним сином та іншими дітьми. Чоловік бачить, що діткам бракує гарних емоцій. Їхні думки – про війну, яка забирає дитинство.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено