Івано-Франківськ

У тяжких боях з окупантами трагічно обірвалося життя прикарпатця Володимира Савчака

Ямницька громада знову переживає непоправну втрату.

Savchak 768x430 1

Народився Володимир Савчак 28 лютого 1981 р. у Ямниці. У березні герой пішов захищати рідну землю від окупанта, пише ПІК

Володимир служив на передовій оператором мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону однієї з військових частин. 19 червня 2022 р. серце нашого земляка зупинилося внаслідок артилерійського обстрілу, завданого російськими військами поблизу населеного пункту Врубівка Луганської області.

Усією громадою висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Захисника,  який віддав своє життя, оберігаючи Україну. Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблому Герою!”, – йдеться у повідомленні Ямницької громади.

Про церемонію прощання та чин похорону буде повідомлено додатково.

Відповідно до розпорядження голови Ямницької сільської ради № 109 “Про оголошення трауру”, від 21.06.2022 р., у Ямницькій територіальній громадіоголошено триденну жалобу з 21 по 23 червня 2022 р., у зв’язку з трагічною смертю Володимир Савчака.

У дні жалоби на території громади буде приспущено Державний Прапор України на будинках і спорудах сільської ради, а також на підпорядкованих підприємствах, установах і організаціях.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено