Івано-Франківськ

Експерти РНБО повідомили чергові фейки від російських окупантів

Окупанти намагаються дезінформувати населення.

158881 1 large scaled

У Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки України повідомили про фейки, маніпуляції та дезінформації від окупантів станом на ранок 22 червня, пише ПІК.

Список фейків, маніпуляцій та дезінформації:

1. російські пропагандисти повідомили, що “Словенія відправила Україні 35 одиниць безнадійно застарілих БМП М-80 і тим самим „увірвалася“ до числа країн Європи, які „бажають“ допомогти Україні відправкою важкого озброєння”. Це — дезінформація!

2. В Міноборони рф заявили, що “за добу до росії надійшло понад 2,7 мільйона звернень цивільних осіб з проханнями про евакуацію з України та Донбасу на територію російської федерації”. Це — фейк!

3. Білоруський політолог Ю. Воскресенський заявив, що “Президент України В. Зеленський має останній шанс звернутися до президента Білорусі о. лукашенка за допомогою… щоб він став посередником. І це може ще якось виправити ситуацію”. Це — дезінформація!

Постпред росії при ООН в.небензя заявив «звинувачення на адресу рф у тому, що вона нібито хоче знищити Україну, не відповідають дійсності… у нас, як і раніше, добре ставлення до українського народу, його культури і мови. Українці – рідний і дружній нам народ. Просто їх сьогоднішні лідери реалізують чужий і нам, і українському народу чужий геополітичний порядок денний». Це – дезінформація.

Колаборант-«керівник» окупованих територій Херсонщини к.стемоусов заявив: «військовослужбовці ЗСУ, які заявляють про бажання отримати громадянство рф, побоюються за своє життя і розглядають отримання російського паспорта як гарантію безпеки». Це – маніпуляція.

Омбудсмен рф т.москалькова заявила, що введені Литвою обмеження на вантажний транзит до калінінграду з інших регіонів рф грубо порушує права людини, оскільки так «росіян намагаються позбавити роботи». Це – дезінформація.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено