Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: бої за Сєвєродонецьк та успіхи ЗСУ під Лисичанськом

Триває 120 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми продовжуємо наближати нашу перемогу!

Ситуація на фронті: бої за Сєвєродонецьк та успіхи ЗСУ під Лисичанськом

Тривають запеклі бої за Сєвєродонецьк, а також маємо деякі успіхи під Лисичанськом. Ситуацію на фронті на вечір, 23 червня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Сіверському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в Старих Вирках, Атинському та Стариковому.
  • Наші воїни зупинили наступ у напрямку південної околиці Лисичанська, завдали ворогу втрат та змусили відступити.  Наступальні дії ворога поблизу Борівського українські захисники також зупинили.
  • Окупанти намагаються встановити контроль над населеним пунктом Гірське, що на Луганщині. Спробу наступу ворога в напрямку Мар’їнки наші воїни жорстко придушили. 
  • На Новопавлівському напрямку противник завдав авіаударів в районах населених пунктів Павлівка, Вугледар та Шевченко. Поблизу останнього наші воїни дали окупантам жорсткий бій та змусили відійти.
  • На Харківському напрямку противник здійснив артилерійські обстріли цивільної та військової інфраструктури у районах населених пунктів Харків, Руська Лозова, Печеніги, Хрестище, Мосьпанове, Старий Салтів, Руські Тишки та Пришиб.
  • На Слов’янському напрямку наші воїни відбили ворожий штурм поблизу Долини та Богородичного та змусили окупантів відійти.
  • На Донецькому напрямку ворог закріплюється на раніше захоплених позиціях в районах Лоскутівки та Рай-Олександрівки.
  • Не відчуваючи підтримки серед жителів на тимчасово захоплених українських територіях, окупанти бояться тотального спротиву місцевого населення. У зв’язку з цим вони вчиняють незаконні обшуки, проводять затримання і арешти.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено