Івано-Франківськ

“Pass to peace”: у Франківську зіграли юні футболісти та діти-переселенці

Матч миру на майданчиках Академії НФК “Ураган”.

 

289805337 5216422111776472 4279455492105517965 n scaled

За ініціативи Фонду волонтерів України та Благодійного фонду «Футбольні таланти» відбулася товариська гра між вихованцями Академії НФК «Ураган» вікової категорії U-10 (тренер Роман Тимчишин) та дітьми, які вимушено переїхали з окупованих територій України ітимчасово проживають в Івано-Франківську й долучаються до тренувань в Академії НФК «Ураган». Наразі в Академії навчаються 23 дітей з числа вимушено переміщених осіб).

Основним гаслом даного матчу стало «pass to peace». Матч миру – миру в нашій країні.

Товариська гра відбулася на майданчиках СК Академії НФК «Ураган». По завершенню гри усі учасники були нагородженні пам’ятними медалями, а також отримали солодкий дарунок.

«Зараз кожен працює на своєму «фронті». Ми працюємо заради підтримання фізичного, морального та психологічного здоров’я дітей. Ми єднаємося навколо футболу. В єдності сила і спільними зусиллями ми всі разом йдемо до нашої спільної перемоги», – розповів Володимир Слободян, директор Академії НФК «Ураган».

Думки юних футболістів щодо важливості гри у футбол в цей час:

  • «Мені дуже сподобалася сьогоднішня гра. Для мене спорт – це життя. Зараз важливо займатися спортом, тому, що це здоров’я та просто інтерес. Мені подобається тренуватися в «Урагані», тому, що тут гарні поля, – Артем, 11 років, м.Дніпро.
  • «Я грав у ДЮСШ 11 «Чорноморець». Зараз дуже важливо займатися футболом, тому, що це дозволяє ставати сильнішим. В Академії «Ураган» я знайшов багато нових друзів, хотів би і надалі продовжувати тут навчання» – Олександр, 10 років, Одеса.
  • «Я футбол грав тільки у дворі, ніколи професійно ним не займався. Зараз у мене з’явилася така можливість. В Академії НФК «Ураган» мені сподобалося тренуватися, тому, що тут вчать добре. Мені подобається грати у футбол. Зараз хочу грати, хочу бути у команді з іншими гравцями», – Андрій, 9 років, м.Харків.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено