Івано-Франківськ

122 день оборони України: наші захисники успішно відбили наступ ворога на Донбасі

Триває 122 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми вистоїмо, бо боронимо свою землю!

122 день оборони України: наші захисники успішно відбили наступ ворога на Донбасі

Наші захисники успішно відбили всі наступальні та штурмові дії ворога в напрямках населених пунктів Покровське, Нью-Йорк та Мар’їнка. Окупанти відійшли. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України ввечері, 25 червня, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Ворог обстріляв з артилерії позицій наших військ у районах населених пунктів Хрінівка та Янжулівка Чернігівської області.
  • На Слобожанському напрямку противник вживає заходів з забезпечення своїх підрозділів боєприпасами.
  • На Слов’янському напрямку українські воїни зупинили спробу ворожого наступу в районі Богородичного та штурм в напрямку Мазанівки. Окупанти з втратами відійшли.
  • На Лисичанському напрямку противник обстрілював райони населених пунктів Вовчоярівка, Лоскутівка, Біла Гора, Верхньокамʼянка, Верхньокамʼянське, Виїмка та Золотарівка.
  • Після відведення підрозділів наших військ ворог закріплюється в районах населених пунктів Сєвєродонецьк, Сиротине, Воронове та Борівське.
  • На Південнобузькому напрямку агресор обстрілював позиції наших військ із мінометів, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення.
  • В Акваторіях Чорного та Азовського морів окупанти утримують два носії високоточної зброї. Сумарний залп складає до шістнадцяти крилатих ракет морського базування “Калібр”.
  • Особовий склад ворога деморалізований, обіцяні «величезні» виплати за участь у бойових діях командуванням російських окупаційних військ під різними приводами не здійснюються.

Віримо у ЗСУ! Віримо у перемогу! З нами Бог! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено