Івано-Франківськ

122 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Масовий нічний удар по декількох областях України, обстріли Сумщини та Дніпропетровщини, втрати орків на українській землі.

122 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

122 доба війни в Україні: важливі події вечора та ночі з 24 на 25 червня в добірці Прикарпатської інформаційної корпорації (ПІК).

Масовий нічний ракетний удар по Україні

Масовий нічний ракетний удар по Україні

Про вибухи повідомляють у Київській, Чернігівській, Житомирській, Львівській, Тернопільській, Харківській областях. Не виключено, що могли працювати сили ППО. Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус повідомив, що росіяни обстріляли селище Десна. Інформацію про вибухи підтвердили також на Житомирщині. Щодо інших областей офіційної інформації поки немає.

Рашисти обстріляли Сумщину та Дніпропетровщину

Сумщина: 24 червня, близько 18-ї години росіяни двічі обстріляли Хотінську громаду із артилерії. Про це повідомив очільник області Дмитро Живицький.

“4 приходи і САУ та близько 10 – із реактивних систем залпового вогню. Постраждалих та руйнувань немає”, – написав він.

Дніпропетровщина: була ніч довгих повітряних тривог. І знову під обстрілом Криворізький район. Під удари артилерії потрапили Широківська та Зеленодольська громади. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

“У Зеленодольську постраждала 60-річна жінка. Пошкоджений дачний будинок. В інших районах області на цю хвилину спокійно”, – написав очільник області.

Авіаційний наліт на Херсонщині

В Бериславському районі Херсонщини ворог здійснив раптовий авіаційний наліт гелікоптерами, випустивши 6 некерованих ракет. Попередньо суттєвих руйнувань та постраждалих немає. Про це повідомляють в Оперативному командуванні “Південь”.

Російський окупант побив 70-річну жінку, яка евакуювалася з Херсону

122 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Рашист побив жінку за те, що вона попросила віддати паспорт. Зараз потерпіла з переломом хребця та травмами голови перебуває у лікарні Львова. Про це повідомляє Перше медичне об’єднання Львова.

До травня пані Тетяна категорично відмовлялася покидати окупований Херсон. Виїхати згодилася лише після вмовлянь чоловіка, який воює в ЗСУ і дуже переживав за її безпеку.

“Авто, яким жінка виїздила з сусідами, зупинили на ворожому блокпості. Нелюди відібрали у них всі цінні речі. Коли Тетяна відмовилася віддавати українського паспорта – це була її принципова позиція як українки – почали лупцювати. Втекти їй вдалося дивом”, – йдеться у повідомленні.

Жінка була журналісткою в Афганістані, і пригадує, що навіть там росіяни таких звірств не робили.

Втрати орків завдяки Збройним Силам України

Втрати орків завдяки ЗСУ

На південному напрямку втрати противника за добу складають 46 рашистів, крупнокаліберна 152-міліметрова гармата «Гіацинт», 2 танки Т-72 та 7 одиниць іншої броньованої техніки.

24 червня на одному із напрямків миколаївський десантник збив російський штурмовик Су-25. Броньований літак окупантів був назавжди приземлений з ПЗРК “Ігла”. Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Віримо в Збройні Сили України! З нами Бог! Разом переможемо!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено