Івано-Франківськ

Не першого вересня: у Надвірній повідомили, коли розпочнеться очне навчання

Місцева влада обіцяє зробити все можливе, щоб діти нарешті змогли навчатися в школах.

Не першого вересня: у Надвірній повідомили, коли розпочнеться очне навчання

У Надвірній планують розпочати новий навчальний рік з першого серпня. Наразі проводять обстеження бомбосховищ та укриттів у навчальних закладах громади. Про це повідомив мер міста Зіновій Андрійович, під час свого відеозвернення, інформує ПІК.

“У Надвірній навчальник рік розпочнеться 1 серпня. Повірте, що відділом освіти все робиться, щоб професійно обстежити та облаштувати бомбосховища, щоб діти перебували у безпеці. Але я думаю, що ми зможемо розпочати очне навчання тоді, коли нам дозволять Збройні Сили України”, – сказав він.

Очільник Надвірнянської громади також зазначив, що наразі вирішується питання про переміщення переселенців, які проживають у школах, щоб діти мали змогу навчатися очно.

“Це надзвичайно важко, бо їх багато і є проблеми. Але ми залучаємо кошти Європейського Союзу, щоб облаштувати додаткове приміщення для цих людей, адже є такі переселенці, які не мають куди повертатися”, – додав Зіновій Андрійович.

Нагадаємо, що раніше міністр освіти України Сергій Шкарлет повідомляв про те, що на тих територіях України, де не ведуться бойові дії, навчальний процес має розпочатися офлайн.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено