Івано-Франківськ

Грабували валютників у Львові та Хмельницькому: злочинці збагатились на 3 млн грн

Грабували людей серед білої днини, угромадських місцях.

snimok2 2 1

Прокурори Львівської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 4 членів організованої групи та 1 їхнього спільника за фактами вчинення закінченого замаху на грабіж та грабежів, повідомляє прокуратура Львівської області, пише ПІК.

“Слідство встановило, що організована група у складі 4 осіб разом з 4 спільниками вчиняли грабежі на території міст Львів та Хмельницький. Їх жертвами були особи, які займаються обміном валют. Учасники групи довгий час слідкували за об’єктами, вивчали їхні маршрути”, – йдеться у повідомленні.

snimok444 1


У прокуратурі також зазначають:

“Напади вони вчиняли, коли потерпілі їхали на автомобілях, при цьому, створювали штучні перешкоди їх руху, розбивали бокове вікно автомобіля та викрадали готівкові кошти. Злочини скоювалися в громадських місцях в денну пору доби. Загалом впродовж липня – серпня 2021 року обвинувачені викрали чужого майна на загальну суму понад 3 млн грн”, – повідомляє прокуратура.

В ході досудового розслідування, з метою відшкодування збитків вилучено транспортні засоби та майно обвинувачених, на які накладено арешт. Потерпілими заявлено цивільні позови на суму заподіяної шкоди.

Стосовно ще трьох їхніх спільників – матеріали виділені в окреме кримінальне провадження.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено