Івано-Франківськ

Ніхто ваші лаври не забере: у ЗСУ відповіли, що заважає звільнити Херсон

Занадто радісні повідомлення та передчасні – вони дуже не доречні, коли йде військова операція.
6b194c0 dsc 1144 1024x582 1

Збройні сили України продовжують операцію зі звільнення окупованого Херсона. Проте надмірно оптимістичні повідомлення заважають українському просуванню.

Про це повідомляє Апостроф з посиланням на коментар начальниці об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк на брифінгу 27 червня, пише ПІК.

“На жаль, деякі елементи очікування (щодо звільнення Херсона – ред.) та дуже емоційного очікування суттєво нашкодили тому, як відбувалося наше просування. Занадто радісні повідомлення та передчасні – вони дуже не доречні, коли йде військова операція”, – сказала вона.

За словами Гуменюк, операція проходить на відкритій місцевості, що є додатковою перешкодою для просування українських військ.

“Степова місцевість дуже складна для ведення відкритих боїв. Крім того, співвідношення в артилерії трохи не дозволяє бути такими ж далекобійними як ворог. Потрібно це враховувати. Для того, щоб нам звітувати про якісь суттєві досягнення, нам потрібно дуже далеко відігнати ворога, щоб він не накрив наші позиції”, – наголосила вона.

Гуменюк звернулася до чиновників та публічних осіб із проханням не поспішати коментувати хід операції.

“Дайте військовим зробити свою роботу, ніхто ваші лаври не забере: ми зробимо, прозвітуємо, тоді, будь ласка, піар”, – сказала вона.

Нагадаємо, українська армія поступово просувається вперед на півдні України та намагається утримати вже звільнені населені пункти.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено