Івано-Франківськ

Планшет Apple Ipad: який купувати краще?

Моделей є чимало та як вибрати саме «свою»

«Яблучна» техніка вже багато років користується популярністю з двох основних причин. По-перше, гаджети цієї техніки  є простими й легкими в користуванні, маючи, при цьому, високу функціональність. По-друге, Apple – це техніка з іміджевою репутацією,  тому  й вагомою перевагою є й те, що саме ці девайси є стильними аксесуарами.  Сьогодні «розбираємо»  планшет apple ipad.  Яку саме модель обрати для себе?

Найперше варто знати, які саме є планшети. Компанія Apple пропонує  нам такий асортимент: Air,mini та Pro.

1575119

Air, mini та Pro – в чому різниця.

  • Air — тонкий, легкий та потужний.    Діагональ екрана становить 9,7 – 9,8 дюймів (в залежності від лінійки).  Девайси оснащені дактилоскопічним датчиком для розблокування пристроїв і оплати покупок. Обновлений гаджет відрізняється ламінованим антибліковим  екраном, що позитивно позначилося на якості зображення. Крім того, нова версія стала ще тоншою – 6,1 мм. Остання лінійка має покращену селфі-камеру 7 Мп, є енергоефективною та важить всього 13 грамів.
  • ІPad mini – багатофункціональність в маленькому корпусі. Єдине, що відрізняє Air і Mini— менший розмір. iPad mini 3 вийшов у золотистому кольорі, який став популярним після виходу iPhone 5 Gold. Тут встановили Retina-дисплей з антибліковим покриттям, що дозволяє читати текст на сонці. У третій серії з’явився сканер TouchID і NFC-чіп, за допомогою якого можна безконтактно оплачувати проїзд, покупки. Плюс підтримується платіжна система Apple Pay. Що і залишилося в наступних моделях.  ІPad 2019 базується на 6-ядерному A12: 4 ядра відповідають за енергоефективність, 2 — за продуктивність. В ресурсних додатках діють всі шість ядер одночасно.
  • ІPad Pro WI-FI+Cellular — професійний планшет для складних задач. Ключовою особливістю лінійки є підтримка аксесуарів — стилуса Apple Pencil і клавіатури Smart Keyboard. Остання підключається через коннектор Smart Connect, що знаходиться на правій грані.  Для тих користувачів, чия професійна діяльність пов’язана зі складними програмами, – такий планшет стане надійним та комфортним помічником.   В IPad встановлена ​​подвійна камера з роздільною здатністю 12 + 10 Мп. Цей IPad сподобається фанатам  додаткової реальності, адже встановлений LiDAR-сканер відкриває для користувача інноваційні можливості. Він уміє вимірювати відстань до об’єктів, що знаходяться в п’ятих метрах від об’єкта. Інформація, яка працює з об’єктивами та 3D-сканерами, опрацьовує алгоритми зору, тим самим відкриває нові можливості додаткової реальності. Розробники стверджують, що за допомогою сенсора можна миттєво розмістити VR-об’єкти в додатках або виміряти через Measure.

1575120

Який ІPad купити в Києві та Україні?

Відповідь проста.  Всі планшети iPad – це преміальні гаджети з іміджевою репутацією. Девайси базуються на фірмовому апаратному забезпеченні Apple, за рахунок чого ніколи не «висять»  і не гальмують навіть у складних ситуаціях. У каталозі представили безліч різних моделей, але всі вони об’єднані високою якістю корпусу і комплектуючих. Вибирайте багатофункціональні та надійні девайси з високим рівнем захисту даних. Пам’ятайте, що яку б версію ви не купили, із планшетом Apple завжди можна швидко та комфортно вирішувати будь-які завдання.

А тепер конкретніше з версіями:

  1. ІPad – класичний представник Айпадів з топовою начинкою та великим дисплеєм.
  2. ІPad Pro – для професійного використання, підходить для опрацювання фотографій, роботи з графічними редакторами, створення ілюстрацій та монтажу відео. Версія Pro створена для ефективної роботи, творчої реалізації, активного геймінга та домашніх розваг.
  3. IPad Air – «повітряний» девайс відрізняється невеликою вагою і гарною начинкою.
  4. ІPad mini – компактний планшет з невеликим екраном, але не менш потужною, ніж у інших версій. Ідеальний варіант для роботи на ходу та подорожей.

Нагадаємо, що щороку компанія Apple оновлює свої девайси, і кожна наступна модль має вдосконалену апаратну та програмну частину.

Вдалої вам покупки, тут ви можете ознайомитись з асортиментом планшетів – https://stylus.ua/ipad-390/

 Promo.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено