Івано-Франківськ

126 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Обстріли Сумщини, Одещини, Миколаєва, Дніпропетровщини та втрати орків завдяки ЗСУ.

126 доба війни в Україні: важливі події, які трапилися ввечері та вночі з 28 на 29 червня в добірці Прикарпатської інформаційної корпорації (ПІК).

Окупанти “гатили” по Сумщині: є загиблі

126 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Вчора, 28 червня російські загарбники обстрілювали область з 10-ї години ранку. Рашисти “вдарили” по Краснопільській та Великописарівській громаді. Загалом за день були близько 200 “прильотів”. Про це повідомив очільник області Дмитро Живицький.

“День був “гарячим” і дуже гучним у нашому прикордонні. Нажаль, сталося найгірше: ми втратили людей. Двоє – загинули. Троє – поранені”, – написав він.

Близько 14-ї години росіяни знову накрили з артилерії Краснопільську громаду, близько 30 прильотів.
Після 18-ї години – ще 40 та ще 12 ударів з реактивних систем залпового вогню по різним населеним пунктам громади.

“Після опівдня на одне із сел Великописарівської громади безпілотник скинув вибуховий пристрій. Після двадцятої години ситуація повторилася”, – додав очільник Сумщини.

Одещина: орки атакували область ракетами “Онікс”

Росіяни випустили п’ять ракет по Ізмаїльському районі. Одну з них, знищили наша ППО. Про це повідомили в Одеській міськраді.

“Після ранкового знищення, ще п’ять ракет було випущено по береговій лінії протягом дня”, – йдеться у повідомленні.

Влада зауважує, що обійшлося без суттєвих руйнувань та постраждалих саме тому, що доступ до узбережжя в цій місцевості закрито.

Удар по Дніпру: з-під завалів дістали двох загиблих

Удар по Дніпру: з-під завалів дістали двох загиблих

Вчора, 28 червня росіяни випустили шість ракет по Дніпропетровщині. Чотири ракети збили наші захисники. Одна – влучила у будівлю автотранспортного підприємства. Вранці під завалами будівлі, рятувальники знайшли двох загиблих – чоловіка та жінку. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

“Ці люди опинилися у епіцентрі вибуху. Вони не були військовими, у них не було зброї. Там було мирне підприємство, де працювали мирні люди… На місці «прильоту» фахівці виявили уламки ракети “Калібр”, – написав він.

З ворожої артилерії ворог двічі обстріляв Миколаїв

Внаслідок дії рашистів, на північній околиці зруйновано житловий будинок та зерновий склад. Пожежу, що спалахнула, оперативно ліквідували. Одна людина отримала легкі осколкові поранення. Про це повідомили в Оперативному командуванні “Південь”. 

28 червня ворожий безпілотник “Орлан-10″ нашим підрозділом традиційно “звільнений від виконання завдань за призначенням”. Вранці, 29 червня знову повідомляють про вибухи в Миколаєві.

 У Мелітополі росіянам почали продавати квартири

У Мелітополі росіянам почали продавати квартири

Оголошення розставляють місцеві жителі, які стали проросійськими на сайтах РФ. Автор публікації пропонує купити двокімнатну хрущовку у Мелітополі. Площа житла складає майже 60 кв. м, воно знаходиться на 5, останньому поверсі та потребує ремонту.

Проте, потенційних покупців продавець приваблює довоєнними фото українського Мелітополя, наявністю Азовського моря поряд, дешевими фруктами, а також Кримом, який знаходиться відносно недалеко. За “завидну” нерухомість він просить 2,5 млн руб, що дорівнює 1,4 млн грн або 47 855 доларів.

Втрати орків завдяки Збройним Силам України

Втрати орків завдяки Збройним Силам України

В районі адмінмежі Миколаївської та Херсонської областей, наші штурмовики та гелікоптери нанесли удари по скупченням ворожої сили та техніки, опорному пункту та зенітно-ракетному комплексу “Стріла-10”. Також, нашими ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань скорочено вороже військо:

  • на 22 рашисти, реактивну,
  • систему залпового вогню “Ураган”,
  • 3 одиниці броньованої та 5 – іншої автомобільної техніки;
  • 2 склади боєприпасів.

Віримо в ЗСУ! З нами Бог! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено