Івано-Франківськ

У Рогатині п’яний водій влаштував масштабну ДТП за участю чотирьох авто (ФОТО, ВІДЕО)

2 липня, у м Рогатин Івано-Франківської області п’яний водій влаштував масштабну ДТП.

У мережі Михайло Балаж розповів, що у нього влетіло Audi. Згодом винуватець ДТП врізався ще в одну машину та зачепив третю. Водій Audi відмовився проходити тест на місці, їхати в лікарню та підписувати протокол ДТП. Поліція його просто відпустила, зумовлюючи тим, що він не задав нікому тяжких тілесних ушкоджень, пише ПІК.

“Друзі, вчора у нас з дружиною врізався п’яний водій. Нам дуже пощастило, всі залишились живі. «Герой» Галяс Назарій Ігорович 06.09.1995рн. Батько водія одразу поїхав з усіма потерпілими до лікарні, жінці з Mitsubishi накладали шви на руку та відмовилися надати заключення через те, що цей батько вже там почав «рішати». За весь час, поки ми там стояли, до мене й інших потерпілих підходили багато місцевих і казали, що це вже не вперше, коли цьому водію сходить з рук кермування в нетверезому стані, його неодноразово відкуповували”, – написав Михайло.

Як повідомили “Галці” в поліції Прикарпаття, 26-річний водій автомобіля Audi при зустрічному роз’їзді не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного інтервалу, виїхав на зустрічну смугу, скоїв наїзд на припаркований попереду автомобіль “Шкода” та зіткнувся з автомобілями Mitsubishi та Ford, які рухалися назустріч.

При ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

На водія “Ауді” склали адмінматеріали за ст.124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст.130 КУпАП (відмова від проходження тесту, що прирівнюється до кермування у стані сп’яніння). Матеріали справи передано до суду.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено