Івано-Франківськ

Клієнтів ПриватБанку чекають зміни у використанні карток банку

ПриватБанк вводить нові обмеження.

400 0 1555692552 7571

ПриватБанк вводить обмеження на витрати за картками клієнтів, якщо ті не підтвердять або відмовляться документально підтвердити свої доходи.

Про це повідомляє пресслужба установи, пише ПІК.

Мовиться про оборот в 500 тис. грн на місяць. Як заявили в банку, у таких випадках у клієнта запросять джерела походження коштів, а також попросять актуалізувати анкетні дані, зазначені раніше в розділі про дохід.

“Клієнти отримають від банку запит на надання документів через “Приват24″, Viber, SMS або дзвінок співробітника відділення. При відмові/ігноруванні клієнта надавати в банк необхідні документи на карткові рахунки будуть накладені обмеження на видаткові операції”, — зазначили в ПриватБанку.

ПриватБанк почав виплати за ще однією програмою
Деякі українці можуть отримати грошову допомогу від Міжнародної федерації товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця через платіжну систему MoneyGram.

Виплати становлять 2200 гривень на особу і виплачуються протягом трьох місяців українцям, які постраждали від війни.

Для того, щоб їх отримати, потрібно залишити заявку на фінансову допомогу, можна через платформу єДопомога. Там потрібно ввести персональні дані та IBAN-номер рахунку ПриватБанку.

Цей номер можна знайти через мобільний застосунок “Приват24” – потрібно натиснути на картку і вибрати “Реквізити картки”.

Після цього вашу заявку розглянуть, і в разі схвалення ви отримаєте SMS-повідомлення з контрольним номером переказу MoneyGram.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено