Івано-Франківськ

Ситуація та півдні: окупанти спалили кав’ярню та поля з пшеницею

Ситуація на лінії вогню стабільно напружена, але під контролем сил оборони.

Ситуація та півдні: окупанти спалили кав'ярню та поля з пшеницею

На півдні України противник продовжує тактику артилерійсько-мінометних обстрілів. Активних дій не веде, посилює свою оборону. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”, пише ПІК.

Вночі нанесено ракетний удар по Миколаївщині. Крилатими ракетами типу “Калібр” з акваторії Чорного моря ворог вдарив по житлових будинках та кав’ярні села Нечаяне. Одна людина загинула. Дві ракети збили наші ППО.

У Бериславському районі Херсонщини внаслідок чисельних обстрілів вигоріла частина пшениці та лісів. Ситуація стабільно тяжка, сотні окупованих сіл та містечок без води і світла, газу, мобільного та Інтернет зв’язку.

Знову артобстрілами та реактивними системами залпового вогню ворог б’є по соціальній інфраструктурі та житлових будинках Криворіжжя.

“Перед світанком – околиці Зеленодольська, без втрат. А пообіді – Широкинська громада – атаковано поле із сонячними батареями. Масштаби руйнувань уточнюються, людських втрат нема”, – йдеться у повідомленні.

Окупаційні війська та місцева колаборантська влада продовжують робити гучні заяви, зокрема, щодо приєднання діючих вітрових електростанції у Херсонській області до Криму та продовжують активну підготовку до нового навчального року.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено