Івано-Франківськ

Слідчі оголосили підозру військовому рф, який випадково залишив своє фото в Ірпені

Слідчі Нацполіції оголосили підозру російському військовому, який під час пограбування квартири в Ірпені Київської області випадково залишив там свою фотографію.

292763281 406154584873530 4323003327133658359 n

Слідчі Нацполіції оголосили підозру російському військовому, який під час пограбування квартири в Ірпені Київської області випадково залишив там свою фотографію. Він зробив її через фотоапарат Polaroid і, ймовірно, не знав, що фото проявляється з часом.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Зазначається, що громадянин росії, військовослужбовець 104-го десантно-штурмового полку 76-ї десантно-штурмової дивізії рф, брав участь у бойових діях та грабував оселю місцевих жителів Ірпеня.

«Зачіпкою для його встановлення стало його селфі, яке він власноруч через невміння і необізнаність випадково зробив фотоапаратом Polaroid. Зараз залишена на місці злочину світлина є вагомим доказом у кримінальному провадженні», — кажуть в МВС.

Власниця розграбованої квартири Валерія у коментарі УП розповідала, окупант сфотографував себе на Polaroid, і залишив фотографію, бо, схоже, не знав, що вона проявляється з часом.

Слідчі заявили, що їм вдалося повністю зібрати докази причетності російського військового до злочинів, які він вчиняв під час окупації Ірпеня. Потерпілі та свідки дали показання, що підозрюваний грабував квартири: привласнював гроші, побутову та комп’ютерну техніку, ювелірні вироби та інші цінні речі. Також його вину доводить зібрана на місці злочини слідова інформація та результати судових експертиз.

Правоохоронці повідомили російському військовому про підозру за ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України — порушення законів та звичаїв війни. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено