Івано-Франківськ

Як клінінгова компанія може подарувати вам багато вільного часу?

Клінінгова компанія «Namo» в Івано-Франківську – є одним із провідних сервісів в наданні послуг по прибиранню на Прикарпатті.

Namo
Не менш важливо, що клінінгова компанія “Namo” має соціально орієнтованість: 10-20 % відраховується на потреби ЗСУ.  Клінінгова компанія виконує прибирання квартири безпосередньо з повним дотриманням правил. Професійні співробітники можуть робити будь-яку роботу на високому рівні, роблячи все можливе, щоб все було зроблено найкращим чином та якнайшвидше.

Для прибирання приміщення застосовується лише екологічно чисті продукти та спеціалізована техніка. При клінінгу будинку чи квартири співробітники очищають усі щілини, підвіконня і навіть нагрівальні батареї та місця за ними, а також багато інших важкодоступних місць. Якщо вас турбує пляма на ваших меблів, ми пропонуємо послугу хімчистки м’яких меблів. Також клінінг займається миттям дзеркал, шибок та вікон. Крім цього очищенням та миттям інших предметів інтер’єру, такі як картини, карнизи та багато іншого.

Кожна квартира чи будинок в Івано-Франківську виготовлені зсередини з різних матеріалів. Тож ми знайдемо підхід до прибирання будь-якої квартири чи будинку. Клінінгова компанія «Namo» постійно контролює своїх співробітників та допомагає їм удосконалювати свої навички у всіх відносинах. Ви можете не сумніватися у нашому професіоналізмі, а довірити прибирання нам. З нами завжди чисто.

1 1 1 scaled

Клінінгова компанія «NAMO cleaning» ви можете замовити такі послуги: 

  1. генеральне прибирання квартири чи будинку
  2. прибирання після ремонту та будівництва
  3. прибирання офісів та комерційних приміщень
  4. миття вікон, вітрин, фасадів 
  5. підтримуюче прибирання
  6. прибирання після банкетів 
  7. хімчистку м’яких меблів 

“Якісне прибирання, робота у команді та задоволений клієнт – головні цілі нашої клінінгової компанії, – як зазначає засновниця клінінгуГлорія Юртаєва. Клієнти дійсно задоволені після того, як наші фахівці прибрали квартиру та будинок. За бажанням замовника можемо також надати додаткові послуги. Ціна за прибирання обчислюється як безпосередньо із квадратури, так і через забруднення самого помешкання. Замовляючи прибирання в Івано-Франківську в нашій клінінговій компанії «NAMO cleaning», ви заощаджуєте свій дорогоцінний час, який ви витрачаєте краще на себе, свою сім’ю та своїх дітей”. 

Наші контакти: 

(098) 116-50-50 
(095) 116-50-50
 
(093) 116-50-50

www.namo.if.ua

www.instagram.com/namo.ua/

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено