Івано-Франківськ

ЗСУ завдали потужного удару по окупантах на Донбасі – Генштаб

Триває 135 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми вистоїмо!

ЗСУ завдали потужного удару по окупантам на Донбасі - Генштаб

ЗСУ завдали потужного вогневого ураження по позиціях противника в районі Верхньокам’янського на Донеччині, чим змусили підрозділи ворога відійти від населеного пункту. Про це ввечері, 8 липня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Волинському та Поліському напрямках білоруські військові ведуть розвідку, посилюють заходи протидії технічним засобам розвідки, насамперед БпЛА.
  • На Харківському напрямку агресор обстрілював із ствольної та реактивної артилерії околиці та місто Харків, а також 16 населених пунктів. Неподалік Дементіївки наші захисники двічі відбили штурм ворога та відкинули його назад. Противник завдав авіаудару поблизу Петрівки.
  • На Слов’янському напрямку ворог обстріляв 8 населених пунктів. Наступ рашистів біля Богородичного, в результаті вогневого ураження, захлинувся. Окупанти, з втратами, відійшли.
  • На Краматорському напрямку ворог завдав авіаудару поблизу Тетянівки.
  • На Бахмутському напрямку противник здійснив авіаудари неподалік Берестового і Покровського.
  • За підтримки артилерії та оперативно-тактичної авіації окупанти безуспішно намагалися вести наступ у районах населених пунктів Спірне та Івано-Дар’ївка. Зазнали втрат та відійшли. Тривають бої поблизу Веселої Долини.
  • На Запорізькому напрямку ворог завдав авіаційних ударів неподалік Новоандріївки.
  • На Південнобузькому напрямку підрозділи противника намагалися вести наступ поблизу Великого Артакова (Миколаївщина). Українські воїни швидко придушили цю спробу та відігнали окупантів. Зберігається велика загроза ракетних ударів по регіону.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено