Івано-Франківськ

Нідерланди долучаться до відновлення України – Шмигаль

Денис Шмигаль та Марк Рютте обговорили посилення санкцій проти росії та залучення Нідерландів до відбудови України.

thumb 170982 820 360 0 0 auto scaled

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у понеділок, 11 липня, провів зустріч із Прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, який відвідав Україну з робочим візитом, повідомляє Урядовий портал, пише ПІК.

“Нідерланди долучаться до відновлення України! Сьогодні в Києві обговорили з Прем’єр-міністром Марком Рютте посилення санкцій, відповідальність росії за військові злочини та залучення Нідерландів до відбудови регіонів. Подякував за солідарність і підтримку євроінтеграції України”, – зазначив Шмигаль.

Сторони також приділили увагу питанню відбудови України. Денис Шмигаль розповів про презентований на Міжнародній конференції в Лугано проект Плану відновлення України, що спирається на принципи «build back better» та «об’єднані в захисті — об’єднані у відбудові».

«Ми відновлюватимемо й реформуватимемо нашу країну за стандартами Європейського Союзу одразу після завершення війни. Оскільки наша мета — стати повноправним членом європейської родини», — підкреслив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр України також запропонував Нідерландам спільно реалізовувати проекти у сфері діджиталізації, яка є ефективним інструментом для боротьби з корупцією.

Марк Рютте зі свого боку зауважив, що деякі регіони Нідерландів зацікавлені брати участь у секторальному розвитку України, зокрема у сфері сільського господарства.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено