Івано-Франківськ

Погоня у Львові: кур’єр втікав від патрульних, збив поліцейського і впав з мопеда (ФОТО) (ДОПОВНЕНО)

Чому працівник Glovo їхав без номерних знаків невідомо. Але порушень він собі "заробив" достатньо.

Погоня у Львові: кур'єр втікав від патрульних, збив поліцейського і впав з мопеда (ФОТО)

У Львові вчора, 10 липня на вулиці Кульпарківській мотопатруль помітив мопед без номерних знаків. 18-річний юнак проігнорував вимогу поліцейських зупинитися і подався до втечі. Правоохоронці почали переслідування. Про це повідомляє патрульна поліція області, пише ПІК.

“Під час втечі, керманич неодноразово порушував правила дорожнього руху, зокрема, виїжджав на тротуар та їхав проти руху. У центрі міста, на вулиці Дорошенка, мопедист збив велопатрульного. Поліцейського шпиталізували”, – йдеться у повідомленні.

На вулиці Лесі Українки, водій не впорався з керуванням і впав. Його затримали. Кур’єру Glovo загрожує до 5 років позбавлення волі.

292959717 351790597117406 8347552719237916179 n scaled

Згодом, після публікації цієї інформації, яку оприлюднила патрульна поліція Львова, ПІК отримала коментар від пресофісу компанії Glovo в Україні, в якому зазначають:

“Просимо врахувати офіційну позицію компанії Glovo в Україні щодо випадку, згаданому у вашому матеріалі.

Наразі компанія вивчає деталі інциденту та встановлює особу кур’єра, який здійснював доставку. Ми готові співпрацювати з правоохоронними органами з питань розслідування даної справи і надати необхідну інформацію, що сприятиме встановленню всіх обставин інциденту.

Кур’єри – це не співробітники компанії, а незалежні суб’єкти, які приєднуються і співпрацюють з платформою Glovo у зручний для себе час.

Ми регулярно наголошуємо на необхідність дотримання правил дорожнього руху, а також високої уважності на дорогах. Після ідентифікації особи кур`єра, з нашого боку буде вжито заходів щодо відключення даного кур’єра від платформи Glovo без можливості відновлення співпраці.

Також у компанії Glovo діє система страхування життя та здоров’я підключених до платформи кур’єрів, а також третіх осіб у випадках виникнення відповідальності перед ними”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено