Івано-Франківськ

Герой тижня: “Француз” з Верховини нищить ворога на Запоріжжі (ФОТО)

До повномасштабного вторгнення РФ чоловік працював будівельником у Франції. 

Герой тижня: "Француз" з Верховини нищить ворога на Запоріжжі (ФОТО)

Герой цього тижня – захисник на псевдо “Француз” з Верховини. Мінометник сьогодні у складі свого підрозділу чітко і успішно виконує бойові завдання на Запорізькому напрямку фронту. А лише декілька місяців тому, він розбудовував Канни, Ніццу та Париж, працюючи 9 років французькій будівельній компанії. Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрації, пише ПІК.

“Із початком війни “Француз” одразу вирішив повертатися до України, аби стати на захист держави. І яким було його здивування, коли тут, на передовій, він зустрів своїх земляків, із котрими декілька років тому познайомився у Парижі. Вони можуть несподівано з’явитись там, де на їх не чекає супротивник”, – йдеться у повідомленні.

“Француз” та його друзі навчились швидко працювати у бойових умовах. Хлопці ефективно коригують свій вогонь і не витрачають боєприпаси просто так.

“Вони працюють швидко і злагоджено. Ворог навіть не встигає оговтатись та дати вогонь у відповідь. У кожного чітка мотивація і остаточна мета – розгромити загарбника, визволити окуповані ним території та здобути довгоочікувану Перемогу”, – додають у Запорізькій ОВА.

Додамо, що Роман Клим, заступник редактора газети “Верховинські вісті” написав у Фейсбук, що “Француз” з Верховини Ярослав Маценько, окрім професійних будівельних, володіє ще й кулінарними здібностями. Верховинець готує нашим Героям-землякам смачні страви. От, приміром, нещодавно Ярослав зліпив і зварив побратимам 240 вареників.

Герой тижня: "Француз" з Верховини нищить ворога на Запоріжжі (ФОТО)

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено