Івано-Франківськ

Окупанти цинічно брешуть: закінчили “слідство” щодо бомбардування театру в Маріуполі

Містянам, які скаржаться на сильний трупний запах із-під завалів будівлі театру, окупанти розповідають фейк про підземні склади з протухлою рибою.

124070123 ab127ad3 dd72 43f5 be07 b3a67e8d9bd3

Окупаційна адміністрація Маріуполя звинуватила в бомбардуванні драмтеатру, в укриттях якого перебували й діти, українських військових. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, пише ПІК.

За його словами, окупанти завершили слідство з приводу авіаудару по приміщенню маріупольського драматичного театру. Провину звалили на військових ЗСУ.

“Але тут навіть не дно дна. Ця мраzота цинічно стверджує, що трупний запаха не через сотні загиблих, а через схований склад риби, що протухла. Як на мене – це справжній інформаційний злочин, за який винні мають нести кримінальну відповідальність разом з бомбардувальниками та керівництвом росії”, – зазначив Андрющенко.

Також проросійська адміністрація міста бреше про кількість загиблих. Вони називають цифру 14 осіб. Хоча внаслідок російського авіаудару 16 березня загинули за різними підрахунками від 300 до 600 людей.

Російських військових не зупинило навіть те, що біля будівлі драмтеатру було великими літерами написано “діти”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено