Івано-Франківськ

Онлайн ставки на спорт БК Паріматч: огляд офіційного сайту

За тривалий період діяльності на ринку надання послуг букмекерська контора Parimatch знайшла свою численну аудиторію шанувальників серед азартних гравців.

parimatch rys 1

Популярна букмекерська контора Паріматч працює та надає свої послуги 25 років, має понад чотириста пунктів з прийому ставок у різних країнах. У неї є свої позитивні моменти, серед яких варто відзначити наступні:

  • Багаторічний досвід діяльності на ринку послуг;
  • Гідний сайт сучасного дизайну зі зручною навігацією;
  • Приваблива бонусна програма;
  • Ліцензована діяльність;
  • Багато позитивних відгуків від користувачів з усього світу.

Зокрема, восени Паріматч прийматиме ставки на матчі чемпіонату світу-2022 з футболу. Серед них – поєдинок групи “С” Польща – Сайдівська Аравія ставки, які вперше в історії зіграють між собою.

Огляд офіційного сайту

Офіційний сайт Паріматч запущений багато років тому. За цей час кілька разів змінювався дизайн та оновлювався інтерфейс. За відгуками ряду експертів, а також звичайних користувачів, після грамотного підходу та оптимізації старої версії сайту, остання повна версія ресурсу Parimatch схожа на зарубіжні аналоги і є однією з найкращих у країні.

17401

Можна сказати, що гордістю офіційного сайту Паріматч стала поява повнофункціонального статистичного розділу з високою якістю даних.

У букмекерської компанії Паріматч повна версія ігрового сайту виконана в мінімалістичному стилі, з поєднанням брендових кольорів — чорного і жовтого. Сторінка не перевантажена, а інформація – структурована, зрештою, навігація інтуїтивно дуже зрозуміла. Навіть при знайомстві з платформою легко розібратися, що та де знаходиться, як працює.

Так, повна версія Паріматч містить на головній сторінці топові матчі Live. У верхньому горизонтальному меню – кнопка реєстрації та основні опції для ставок:

  • Спорт
  • live;
  • ігри;

Також тут розташовані такі блоки: новини, статистика, результати та фінансові операції (введення та виведення коштів), доступ до особистого кабінету. У вертикальному меню зліва доступні всі види спорту та матчі для ставок.

За відгуками гравців, яким вже добре відома букмекерська контора Паріматч, функціональність та дизайн сайту перевершують усі очікування.

17403

І справді, дизайн сайту Паріматч приємний, не перевантажений зайвими елементами, що сприяє комфортній роботі зі ставками. Всі елементи розташовані таким чином, що інтуїтивно зрозуміло, де який розділ та як швидко переходити між ними. Для зручності є рядок пошуку.

Функціонально сайт зроблений дуже грамотно і вже на головній сторінці користувач зможе знайти все, що йому знадобиться. Спортивний розділ з видами спорту, кіберспорт, віртуальний спорт, казино, спортивний покер і таке інше – все це одразу перед очима.

Також у верхній частині сайту Паріматч розташовані пункти для виведення та поповнення рахунку, розділ з поновленням доступу до особистого кабінету. А в правому бічному меню є всі контакти для зв’язку з технічною підтримкою.

Наближаємо перемогу!

Протягом чотирьох місяців війни Parimatch закуповує засоби індивідуального захисту і військове обладнання: бронежилети, шоломи, тактичні окуляри, тепловізори, автівки і паливо на прохання командирів військових частин Київської, Харківської, Запорізької, Миколаївської, Полтавської областей.

3 5

А ще апарати ШВЛ, ліки і авто швидкої допомоги для лікарень, гуманітарна допомога, харчові набори і місця прихистку для тимчасово переміщених осіб – все це стало щоденною реальністю для команди Паріматч.

Протягом п’яти місяців війни Parimatch надав допомогу Україні на понад 180 млн гривень, основна частина – допомога ЗСУ.

Головна футбольна подія 

Наприкінці листопада у Катарі стартує голова футбольна подія чотириріччя – чемпіонат світу-2022. Світовий Мундіаль вперше пройде на Близькому Сході, а також вперше в Північній півкулі пройде восени й взимку.

Як відомо, збірна України не змогла потрапити на ЧС, відтак вітчизняні симпатики футболу очевидно будуть вболівати за сусідню збірну Польщі.

2 10 scaled

“Біло-червоні” змагатиметься у групі “С”, до якої також потрапили збірні Аргентини, Мексики та Саудівської Аравії.  Саме із представниками Азії поляки проведуть зустріч 26 листопада 2022 р. на стадіоні Education City Stadium у катарському місті Ер-Раян.

Поєдинок Польща – Саудівська Аравія буде цікавий тим, що до цього збірні між собою не зустрічалися. Відтак це вносить велику інтригу щодо фаворита цієї пари.

Втім на думку експерти Паріматч більше шансів для перемоги має саме збірній Польщі.

Згідно з коефіцієнтами букмекерської контори, шанси підопічних Чеслава Міхневича відсвяткувати перемогу складають – 1.64, а нічию у двобої оцінено коефіцієнтом – 3.90. Поставити на те, що перемогу здобудуть гравці Саудівської Аравії можна з коефіцієнтом 5.50.

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено