Івано-Франківськ

У Калуші розробили новий графік руху автобусних маршрутів

У Калуші вдалося вийти з глибокої кризи, яка була спричинена цілою низкою факторів.

293733412 174163268468515 1175390244862349257 n scaled

Це і карантинні обмеження, початок військової агресії, різкий ріст цін на пальне тощо. Кількість рейсів впала до критичного рівня (виконувалося заледве 200 рейсів у день).

Про це повідомив голова Калуської громади Андрій Найда, пише ПІК.

“Тільки завдяки злагодженим спільним діям наших служб та перевізників безперебійно змогли забезпечувати перевезення працівників підприємств критичної інфраструктури до місць їхньої праці та повернення додому.  Тепер дещо стабілізувалась ситуація і ми, як пам’ятають наші мешканці, закликали перевізників разом з нами попрацювати над поліпшенням пасажирських послуг. І вже перші результати в нас є”, – написав Найда.

Протягом двох крайніх тижнів відбулось значне збільшення кількості рейсів на міських автобусних маршрутах, особливо в обідній та вечірній час. Також зросла кількість рейсів, на яких здійснюється безоплатне перевезення пенсіонерів за віком та осіб з інвалідністю ІІІ групи. На сьогодні таких рейсів є вже 70 (в це число входять рейси до садово-городніх масивів). Загальна кількість рейсів на сьогодні вже налічується близько 400.

Також розроблено новий загальний графік руху міських автобусних маршрутів, який вже оприлюднено на офіційному сайті та в соціальних мережах.

З минулого тижня розпочата робота з розміщення інформаційних стендів з графіками руху автобусів на міських зупинках. Вже встановлено 18, до кінця місяця планують встановити не менше 12.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено