Івано-Франківськ

Якою буде погода в Україні потягом тижня: прогноз від Наталки Діденко

Популярна синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що вівторок 19 липня буде й надалі найспекотнішим у Західній Європі.

ukraine 6

Згідно з прогнозом Діденко, опублікованим на її особистій сторінці у соцмережі, спека до +35+40 градусів ймовірна у Франції, Великій Британії та Німеччині.

Водночас в Україні повітря очікується завтра свіжим. Повітряна маса повсюди буде помірно теплою, впродовж дня +20+25 градусів, у південній частині та на Закарпатті +25+28 градусів.

“Антициклон зумовить суху сонячну погоду в більшості областей України, лише хвостики північних атмосферних фронтів черкнуть по наших північних областях – тому там місцями очікуються дощі з грозами“, – йдеться у повідомленні.

За словами Наталки Діденко, у Києві 19-го липня температура повітря коливатиметься в межах +22, +23 градусів. Вдень у вівторок збільшиться хмарність, пройде невеликий дощ, а подекуди слід чекати грозу.

Поки що в Україні переважатиме помірно тепла погода, в другій половині тижня градуси підвищаться. На тижні дощів буде обмаль, якщо взагалі вони з’являться. Синоптичний тиждень розпочали разом, разом будемо стежити за розвитком синоптичної ситуації“, – пише вона.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено