Івано-Франківськ

Росіяни завдали ударів по Одещині та Миколаєву: які наслідки

В оперативному командуванні "Південь" відзначили, що РФ завдала авіаудари з літаків Су-35.

246759 photo5334520515060153444 new 960x380 0 scaled

Ввечері 19 липня від російського удару в Одеській область постраждав склад. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Внаслідок удару сталась пожежа. Поранених немає.

“Ракетний удар по Одещині: “приліт” у склад, де загорілося сміття. Пожежу ліквідували, поранених немає“, – написав Братчук.

В оперативному командуванні “Південь” відзначили, що РФ завдала 2 авіаудари з літаків Су-35.

“По Одещині вночі ворог завдав ракетний удар із застосуванням літаків Су-35. Одна з ракет, імовірно Х-59, знищена силами протиповітряної оборони, друга влучила в покинуту складську будівлю. Пожежу оперативно ліквідовано рятувальниками. Людських втрат немає“, – йдеться у звіті.

Окрім того, 19 липня після російського обстрілу з Херсонщини у Миколаєві снаряди влучили в район консервного заводу.

“Артилерією 152-го калібру з тимчасово окупованої Херсонщини знов гатили по Миколаєву, снаряди влучили в район консервного заводу. Також обстріляно Галіцинове, де влучання відбулось у поле на околиці. Без втрат. Два реактивних снаряди РСЗВ “Ураган” випущено ворогом по Великій Костромці. Пошкоджено декілька цивільних будівель та лінія електропостачання. Людських втрат нема“, – написали у “Півдні”.

Від російських обстрілів також постраждало Брезнегувате. Реактивною системою залпового вогню “Смерч” зруйновано два та пошкоджено п’ять приватних будинків. Людських втрат немає.

Трохи згодом атаку повторив ворожий винищувач, який випустив по Березнегуватому п’ять ракет. РФ била в район переправи та по сільськогосподарських угіддях. Також без втрат.

“В районі Новогригорівки пара ворожих ударних гелікоптерів Ка-52 намагалась нанести ураження. Без втрат. У відповідь нашими гелікоптерними парами атаковано скупчення озброєння та техніки в районі Хрещенівки та Ольгиного. Як результат – частково знищена мінометна батарея“, – йдеться у звіті.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено