Івано-Франківськ

У Коломийській громаді відремонтують усі укриття у закладах освіти

Сховища у навчальних закладах Коломийської громади мають бути відремонтовані до 1 вересня.

294569948 481238234005895 4372788861276644527 n scaled

За укриття в закладах освіти Коломийської громади відповідає міська рада. Тут працюють конкретні люди, в чиї обов’язки входить підготовка сховищ до навчального року. Це директори закладів освіти та управління освіти. А в випадку із селами ще й старости. Їхнє безпосереднє завдання – дбати про укриття, знати, в якому вони стані та що треба змінювати.

Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський, пише ПІК.

“Раніше я розповідав, що з початком повномасштабної війни міськрада виділила кожному закладу освіти рівні суми, щоб зробити ремонт в сховищах. Як бачимо, кожен справляється з цим завданням по-різному. Точніше, одні працюють, а інші пасуть задніх. Деякі з директорів не зволікали, швидко взялися до ремонтів. І результати ми вже бачили. Але дехто занадто довго тягнув, ніби нічого й робити не треба. Тому зараз не видно змін. Але ремонти укриттів у таких закладах також обов’язково будуть. Та вже не з ініціативи директора, а міської ради. І відповідно під пильним наглядом”, – написав Станіславський.

Сховища у навчальних закладах Коломийської громади мають бути відремонтовані до 1 вересня – саме таке стоїть завдання. Їх готовність перевірить комісія. Якщо не буде потрібних результатів, то прийматимуться відповідні управлінські рішення.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено