Івано-Франківськ

Білорусів агітують підписувати контракти з військовими компаніями РФ – Генштаб

Триває 148 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми продовжуємо вірити у ЗСУ та нашу перемогу!

Білорусів агітують вступати до російських приватних військових компаній - Генштаб

Білорусів все ще намагаються втягнути у війну з Україною з боку Росії. Загалом ж ситуація на Волинському та Поліському напрямках – без особливих змін. Про це ввечері, 21 липня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

“Протягом липня на території Білорусі триває кампанія з агітації громадян цієї країни до підписання контрактів з російськими приватними військовими компаніями. В зазначених заходах активну участь беруть військові комісаріати ЗС Білорусі”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, у Генеральному штабі повідомляють про те, що у примусово мобілізованих, яких звозять для поповнення втрат з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, забирають особисті документи:

“Це свідчить про повну безправність цього контингенту та, нібито, має зупинити дезертирство. Також це не дозволить ідентифікувати цих людей у разі загибелі, що відкриває шлях для різних фінансових махінацій ЗС РФ”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено