Івано-Франківськ

З яким чаєм треба вживати суші? Що варто про це знати?

Перед тим як смакувати смачними ролами, варто подумати, з яким напоєм краще вживати цю страву.

chaj i sushi scaled

Більшість варіантів, що пропонуються в ресторанах, це саме алкогольні напої. Проте що робити людям, які не вживають алкоголь або не хочуть того? В такому разі разом з суші в Івано-Франківську краще всього випити смачний чай. Проте який саме чай найкраще підійде для ролів та як його краще всього заварити.

Чому для суші ідеально підійде чай?

Зелений чай це беззаперечний лідер серед усіх безалкогольних напоїв, які добре поєднуються разом з суші. Проте не забувайте, що замовляти їжу в Івано-Франківську потрібно лише в перевірених місцях, таких як Пронто Піца.

Такий напій є дуже корисним для тіла, тому що він здатний підтримувати в тонусі організм на протязі всього дня. Проте важливо розуміти, що звичайний пакетований чай не підходить. Найкраще буде заварювати саме листовий чай.

Як правильно заварювати чай?

Для того щоб напій розкрив всю палітру смаку, його необхідно правильно заварювати. Які для цього є рекомендації від спеціалістів, щоб дотримуватися правильної технології?

  1. Заварник має бути виготовленим з класичних матеріалів для японської культури. Тобто використати або кераміку або фарфор. Перед тим як зайнятись заварюванням чаю, сам чайник необхідно прогрівати до необхідної температури. Для цього його поливають гарячою водою і чекають декілька хвилин.
  2. Ні в якому разі не потрібно заварювати чай за допомогою окропу. Чому так? Бо в такому разі листки чаю просто отримають опіки й не зможуть передати напою всі свої смакові якості. Оптимальною температурою для заварювання зеленого чаю буде саме 80 градусів.
  3. Для приготування чаю достатньо буде всього п’яти хвилин. За цей час чай достатньо завариться, стане красивим, смачним та ароматним. Якщо чай буде заварено правильно, то він буде світлим та насиченим.

Як правильно вживати чай з суші?

Пам’ятаємо, що роли подаються до столу охолодженими. Тому й чай не можна вживати гарячим. Його потрібно охолодити або подати до столу хоча б в теплому вигляді. Вибір температури обумовлюють як порою року так і власними смаковими вподобаннями. Зелений чай хороший для прийому їжі в післяобідній період. Тому що він має в складі природні антиоксиданти та тонізуючий ефект.

Взагалі фанати чорного чаю можуть вживати з ролами і його, проте це не буде таке ж вдале поєднання. В цьому разі варто пам’ятати, що не можна до напою додавати цукор, тому що він може перебити смак в основній страві, що не дуже добре відіб’ється на смакових якостях вашої трапези.

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено