Івано-Франківськ

Рашисти хотіли хитро “знищити” HIMARS: у мережі з’явився смішний документ 

Планували показати по ТБ відвертий фейк, щоб довести росіянам "ефективність" армії РФ у протидії західному озброєнню на війні в Україні.

45367546784576847568476878645

РФ не може впоратися з американською РСЗВ на полі бою, а тому готує фільм про її “знищення”, повідомляють Новини Ю, пише ПІК.

“У середу, 20 липня, на 147-й день повномасштабного вторгнення Росії в Україну в мережі сплив документ, згідно з яким росіяни хочуть зробити спектакль на території Білорусі з нібито знищенням РСЗВ HIMARS”, – зазначає видання.

Сюжет, для підготовки якого хотіли грубо використати макет пускової установки, планують показати росіянам по ТБ, щоб довести “ефективність” армії Росії у боротьбі із західним озброєнням. Журналіст Олександр Невзоров на своєму telegram-каналі висміяв російську пропаганду.

Snymok2

Snymok

“Як неакуратно! Такі договорники слід секретити ретельніше, ніж креслення мостів та втрати. А то стада телеглядачів Росії почнуть здогадуватися, що 99% “перемог” путінської армії в Україні – грубі постановочні фейки, зняті на фанерних макетах”, – написав Невзоров, який прикріпив до посту “документ”.

Нагадаємо, що за час війни в Україні рашисти втратили:

  • танків ‒ 1 704
  • бойових броньованих машин ‒ 3 820 (+6 за останню добу)
  • автомобільної техніки та автоцистерн – 2 803 (+22)
  • артилерійських систем – 863 (+4)

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено