Івано-Франківськ

9-річна львів’янка продала на аукціоні дві картини і купила бронежилет (ФОТО)

Дівчинка назбирала 6 тисяч гривень для ЗСУ.

 

foto z divchynkoyu scaled

Маленька львів’яночка Соломійка Галан організувала благодійну лотерею для збору коштів ЗСУ. Дівчинка малювала картини та виставляла їх на аукціон. Таким чином назбирала 6 тисяч гривень.

Про це повідомляє Львівська ОВА, пише ПІК.

odna iz kartyn divchynky scaled

«Ідея у Соломійки виникла, бо усвідомлює, у який непростий час живемо — проганяємо ворога з нашої землі, і захотіла чимось допомогти тим, хто щодня мужньо захищає нас. А оскільки дуже любить і вміє малювати, вирішила малювати картини і виставляти їх на благодійний аукціон та з підтримкою людей збирати кошти на бронежилет. Ми знали, що у Львові є ЛОК — Львівський Оборонний Кластер, що виготовляє бронежилети і безкоштовно передає їх захисникам України. Прочитали, що для виготовлення одного бронежилета потрібно понад 5 тисяч гривень. Тож Соломійка вирішила зібрати бодай на один бронежилет», — розповідає мама дівчинки Лілія Галан, яка є волонтеркою та піклується про діток-сиріт та діток з особливими потребами.

Тато Соломійки захищає Україну на передовій.

lok2 scaled

Усю команду ЛОК розчулив вчинок дівчинки і маленьку героїню запросили у гості. Саме тому голова правління ЛОК Максим Плєхов провів Соломійці екскурсію, розповів про виготовлення військових та медичних бронежилетів і вручив подяку.

lok scaled

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено