Івано-Франківськ

Нетверезий водій та пасажир з наркотиками: у Коломиї виявили правопорушників

Чоловіка зупинили за порушення прав дорожнього руху. А виявили ще ряд порушень.

FB IMG 1658747238354

24 липня о 17:45 поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen Golf, яким керував 21-річний місцевий мешканець. Чоловік порушив правила дорожнього руху.

Інспектори, перевіряючи документи, помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння, що пізніше підтвердив і висновок медогляду Коломийської ЦРЛ.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

FB IMG 1658747240322

“Увагу поліцейських привернув не лише водій, а й пасажир, поведінка якого була досить підозрілою. Причина – наявність у молодика наркотиків, які поліцейські виявили після огляду транспортного засобу, а саме під сидінням 20-річного коломиянина інспектори знайшли поліетиленові пакети з зеленою речовиною, схожу на наркотичний засіб – марихуану. Останній підтвердив, що наркозілля належать йому, та зберігав його для власного вживання”, – йдеться у повідомленні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, на водія-правопорушника склали протокол про адміністративне правопорушення.

За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту розпочали кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено