Івано-Франківськ

Попри війну: франківський “Ураган” розпочав підготовку до нового сезону

Після більш ніж п'ятимісячної паузи гравці "Урагану" розпочали підготовку до нового змагального сезону.

photo 2022 07 25 13 16 12

У рамках навчально-тренувальних зборів, що тривають в Івано-Франківську, футзалісти працюють у режимі двох тренувань на день, комбінуючи силову роботу та тактичні заняття на ігровому майданчику, пише ПІК із посиланням на офіційний сайт НФК “Ураган”.

Наразі до тренувального процесу залучено більше десятка футзалістів, серед яких не лише гравці основної команди, а й молоді виконавці “Урагану-2-КФВ” та “Урагану” U-17. Вже незабаром до тренувань приєднаються представники студентської збірної України Мар’ян Масевич, Даниіл Абакшин та Назар Швед, що буквально вчора вибороли звання віцечемпіонів світу, а також Ілля Терентьєв та Станіслав Моспан, які захищали кольори збірної ХНУ ім. Каразіна на чемпіонаті Європи.

Щодо кадрових змін в команді, то, як відомо, “Ураган” залишили семеро виконавців – голкіпери Володимир Кардаш і Роман Колток, універсали Сергій Коваль, Руслан Шеремета, Роман Кордоба, Віталій Радевич та Владислав Завертаний, яким надано статус “вільних агентів”. Натомість на перегляд у команду запрошено кілька потенційних новачків.

У рамках підготовки до нового сезону тренерський штаб “драконів” запланував участь у передсезонному турнірі Кубок Нескорених, який пройде 18-21 серпня в одному з міст на Заході України. А вже 3-4 вересня заплановий старт нового сезону футзальної Екстра-ліги, в якому, за попередньою інформацією, зіграють 10-12 команд.

Нагадаємо,  “Прикарпаття” розпочало підготовку до нового сезону.

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено