Івано-Франківськ

Швидка допомога Коломиї отримала нове обладнання з Польщі

Йдеться про передачу манекенів-муляжів, дефібриляторів, електрокардіографів, веновізорів, укомплектованих тактичних рюкзаків тощо.

unnamed 5 scaled

Для забезпечення надання якісної медичної допомоги жителям та гостям міста Коломиї і Коломийського району «Ротарі Клуб» з Польщі надав благодійну допомогу Коломийській станції екстреної медичної допомоги, про це ПІК інформує пресслужбаКНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради».

Йдеться про передачу манекенів-муляжів, дефібриляторів, електрокардіографів, веновізорів, укомплектованих тактичних рюкзаків тощо.

unnamed 1 scaled

Як розповів генеральний директор КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» Мирон Матейко, надане обладнання дозволить проводити навчання на найвищому рівні.

«Ми щиро вдячні «Ротарі Клубу» за цей інвентар. Адже він дозволить поліпшити рівень надання допомоги медичними працівниками і забезпечити проведення тренінгів на відпрацювання симуляційних завдань з військовими, волонтерами та цивільним населенням у наданні першої медичної допомоги та серцево-легеневої реанімації», – наголосив Мирон Матейко.

unnamed 2 scaled

unnamed 3 scaled

unnamed scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено