Івано-Франківськ

Зеленський сказав, чи є українці, які мають сумнів у перемозі

Президент назвав найважливіше національне завдання для українців.

volodymyr zelenskyj large scaled

Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні за підсумками 24 липня торкнувся теми про віру у перемогу України у війні з Росією, пише ПІК.

“Зараз немає тих людей, які сумнівалися б у перемозі України. Є ті, хто сперечається, коли і як цього досягнути. Це ознака віри в Україну, і не тільки віри українців, а й усього світу. Навіть окупанти визнають, що ми переможемо – вони постійно скаржаться на це своїм родичам, коли телефонують і пишуть їм”, – сказав Зеленський

Він також сказав про найважливіше національне завдання для України на поточний момент:

«Берегти єдність зараз і працювати разом на перемогу – це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов’язково виконаємо. А значить, зможемо зробити те, що не вдавалося зробити раніше попереднім поколінням. Це стосується і нашого захисту в цій війні за незалежність, і нашого руху в Європу, до повноправного членства в ЄС, і нашої здатності стати однією з найсучасніших держав світу» – зазначив він.

Зазначимо, що ЗСУ продовжують наносити удари по позиціях ворога, станом на вчора наші військові пошкодили всі контрольовані окупантами мости, які ведуть до Херсона.

Читайте також:  

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено