Івано-Франківськ

28-річний франківчанин вчинив серію крадіжок: подробиці від поліції

Підозрюваному обрано запобіжний захід. Його судитимуть за законами воєнного часу.

295860121 8275829255790975 6982770212540561099 n scaled

28-річний франківець, судимий за аналогічні злочини, скоїв ряд крадіжок на Яремчанщині. Співробітники поліції встановили, що підозрюваний причетний до двох крадіжок грошових коштів, які він вчинив минулого тижня, пише ПІК.

“Об’єктами протиправного діяння він обирав новобудову та відпочинковий заклад. Спершу йому вдалося втекти з місця події, проте вдруге чоловік був затриманий працівниками охорони”, – йдеться у повідомленні Поліції Івано-Франківської області

Зібравши усі необхідні докази, поліцейські затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йдеться про мешканця Івано-Франківська, 1994 року народження.

За погодженням із Надвірнянською окружною прокуратурою слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, та направили клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

“Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину. Оперативники перевіряють затриманого на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень”, – додали правоохоронці.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено